OVER ONS

Crea Concepts heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende ontwerpers van stands met een bewezen record in beursstandontwerp, projectmanagement en de bouw voor bekende merken.

 

Crea Concepts bekijkt de wereld van evenementen en custom-built beursstands niet alleen vanuit zijn standpunt van opdrachtnemer. We zijn ons terdege bewust van zaken die van invloed kunnen zijn op exposanten en locaties.

 

Vanaf het verstrekken van de opdracht tot aan de aflevering van een succesvol ontwerp biedt Crea Concepts persoonlijke aandacht en volledige inzet bij ieder evenement. Een deskundig lid van ons project management team zal daarmee worden belast.

 

Crea Concepts heeft altijd aandacht voor details en bezit de expertise om u te adviseren vanaf de conceptfase tot aan de oplevering . Aan ons bureau zijn, naast ontwerpers, video- en computer graphics experts verbonden die uw project vóóraf natuurgetrouw in beeld brengen.

 

Crea Concepts werkt samen met de (beurs)organisatoren, hun agenten en alle on-site diensten. Desgewenst zorgen wij voor aanvullende voorzieningen zoals vloerbedekking, elektriciteit, verlichting, water, meubilair, audiovisuele hulpmiddelen, internet, e.d.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Bel 06 - 30 57 22 34 of mail naar info@creaconcepts.nl